• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

На Полтавщині визначили переможців обласного конкурсу загонів юних інспекторів дорожнього руху

Новини права На Полтавщині визначили переможців обласного конкурсу загонів юних інспекторів дорожнього руху

    22-го травня на території автомістечка Державтоінспекції області зібралося близько двохсот дітей, щоб у 38-й раз позмагатися на обласному конкурсі загонів юних інспекторів дорожнього руху. Участь у обласних змаганнях брали переможці міських та районних змагань команд ЮІР.

      Основна мета заходу — черговий раз перед літніми канікулами нагадати дітям необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Суддями учасників виступили безпосередньо досвідчені представники обласної Державтоінспекції, обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів та органів місцевого самоврядування, які об’єктивно оцінювали знання та навички юних інспекторів руху.

      Відкриття змагань відбулося за участю заступника начальника УМВС в Полтавській області Сергія Альошкіна, начальника кримінальної міліції у справах дітей УМВС області Жанни Ахіджанян, тимчасово виконуючого обов’язки начальника УДАІ Полтавської області Петра Блажівського, голови обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Ольги Сухотинської та представників Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Наталії Драч та відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА Людмили Калапіщак. Також серед присутніх були і партнери свята — представник офіційного дилера «Renault» в Полтаві та області, начальник відділу продаж Сергій Котьман.

      На початку змагань усі гості виступаючи перед дітьми вітали присутніх ЮІРівців з початком змагань, побажали успіхів, гарного настрою, перемог та приємного літнього відпочинку.

      Змагання були представлені у п’ять етапів, зокрема: «юний регулювальник», «велоестафета», знання правил дорожнього руху, «автомістечко», «юний пропагандист». Всього у змаганнях взяли участь 14 команди, які вже цього літа розпочнуть профілактичну роботу серед дітей, з метою дотримання молоддю Правил дорожнього руху.

      У запеклій боротьбі перемогу здобула команда ЗОШ №19 міста Полтава «Світлофор», які вже не один рік є переможцями обласних змагань та достойно представляють область на змаганнях. Друге місце зайняла команда «Світлофор» Гоголівської ЗОШ Великобагачанського району та відповідно, третє місця отримав загін учнів Оржицького району. Завдяки небайдужим спонсорам головні переможці отримали в подарунок велосипед, а за друге та третє місця команди отримали фотоапарати. Всі ж інші учасники зльоту юних інспекторів руху отримали пам’ятні подарунки.

      Під час конкурсів було визначено найактивніших учасників змагань — Наталія Чумакова із загону ЮІР Гребінківського району та Микола Антипенко з Лубенського району. Цінні подарунки від керівництва УМВС України в Полтавській області дітям вручила Жанна Ахіджанян — начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС області.

      Усі загони ЮІР продемонстрували відмінне знання Правил дорожнього руху і навики їх застосування у всіх п’яти дисциплінах. Будемо сподіватися, що завдяки допомозі всіх небайдужих, в майбутньому кількість подібних заходів буде зростати, а рівень дитячого травматизму на автодорогах нашої країни лише зменшуватись.

Источник:






Обсуждаемая новость:
«Правый сектор» захватил ФФУ и требовал отставки Конькова

      «Правый сектор» захватил ФФУ и требовал отставки Конькова ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Вам велике спасибі за підтримку! Від сьогодні отримую аліменти від свого колишнього. От бачите, скільки років розшукували, і все без толку. Думала, що стану повторенням долі своїх подруг, яких колишні чоловіки зовсім ігнорують, вважаючи, що сплачують аліменти колишній дружині, а не власній дитині.
   Справа в тому, що в старості вони задумуються, де голову прихилити, а буде пізно. Я так вам вдячна!
   Олена Романова
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: