• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

На Дніпропетровщині ДАІ нагадує пішоходам про безпеку на дорозі

Новини права На Дніпропетровщині ДАІ нагадує пішоходам про безпеку на дорозі

    За статистикою, на дорогах Дніпропетровської області у минулому році загинув 161 пішохід та більше тисячі пішоходів отримали травми різного ступеню тяжкості. Майже половина ДТП (47%) за участю пішоходів сталася з їх власної вини. Січень цього року виключенням не став. Більшість ДТП, які сталися на території області — за участю пішоходів. Аби попередити травмування та загибель людей, Державтоінспекція Дніпропетровщини проводить профілактичні заходи під умовною назвою «Пішохід».

      У рамках проведення профілактичних заходів днями в обласному центрі працівники ДАІ та журналісти провели спільний рейд.

      Патрулювання відбувалося на центральних вулицях міста, де переходити проїзну частину без дотримання ПДР дуже небезпечно, до того ж дорожня обстановка з ранку ускладнилася погіршенням погодних умов. Втім, навіть ця перешкода не зупиняє порушників.

      Працівники Державтоінспекції проводили з порушниками профілактичну бесіду про наслідки такої необережної поведінки на дорозі, наголошуючи, що відповідальна поведінка на дорозі рятує життя. Окрім цього відзначалось, що в зимовий період, коли світловий день короткий, а на дорогах через складні погодні умови часто недостатня видимість, пішим учасникам дорожнього руху вкрай важливо виділити себе на дорозі, тому увага зверталася на необхідність використання світлоповертаючих елементів, що дозволить водієві завчасно побачити пішохода на дорозі й заздалегідь подбати про зупинку або зниження швидкості руху.

      Порушників — пішоходів попереджали, але зазначали що наступного разу вони понесуть адміністративну відповідальність за всією суворістю закону.

      З водіями, які не вважали за потрібне пропустити пішохода на переході, також провели профілактичну роботу, нагадавши про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, особливо в складних погодних умовах. Нагадували, що водіям потрібно неухильно дотримуватися правил проїзду пішохідних переходів, вибирати швидкість руху, виходячи з дорожньої обстановки, позначати свій транспортний засіб ближнім світлом фар, використовуючи його в умовах поганої видимості навіть вдень, щоб убезпечите себе та інших учасників дорожнього руху від дорожньо-транспортних пригод.

      Після спільного рейду в приміщенні інформаційного агентства «Міст -Дніпро» відбулася прес —конференція, у якій взяли участь ст. інспектор відділу організації роботи ДПС УДАІ ГУМВС України в області майор міліції Гапочка Максим Васильович та ст.інспектор відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг УДАІ ГУМВС України в області підполковник міліції Доброродній Руслан Анатолійович.

      Максим Васильович Гапочка повідомив , що з початку року в області в ДТП з вини пішоходів загинуло 11 людей, ще 34 отримали травми різного ступеня тяжкості. «Ми з сумом відзначаємо зростання дорожньо -транспортних пригод , які відбуваються з вини пішоходів. Так , з початку року в ДТП з вини пішоходів вже загинуло 11 людей, ще 34 отримали травми різного ступеня тяжкості. З незрозумілих причин наші люди воліють переходити дорогу у невстановлених місцях, ігноруючи знаки та пішохідні розмітки» , — сказав він.

      Він також нагадав , що з 18 по 30 січня на території області ДАІ проводить ряд профілактичних заходів під назвою «Пішохід» . «У зв'язку із зростанням кількості ДТП з вини пішоходів ми вирішили провести цільову операцію , в ході якої будемо проводити роз'яснювальну роботу як з пішоходами, що переходять дорогу у невстановлених місцях, так і з водіями , які не пропускають пішоходів» , — сказав він.

      Руслан Анатолійович Доброродній повідомив, що в рамках проведення операції також буде проведена оцінка стану дорожньої розмітки та знаків. «За наявною інформацією з більш ніж 5 тис. пішохідних розміток — 1569 мають недоліки. Наше завдання — виявити всі недоліки, щоб після зими відповідні служби їх ліквідували. Також будемо з'ясовувати нові місця концентрації ДТП і встановлювати там необхідні знаки, щоб попередити аварії» , — сказав він.

Источник:






Обсуждаемая новость:
Гречка виборцям — підкуп

      Гречка виборцям — підкуп ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Дякую Вам за відповідь і докладні роз'яснення. Сподіваюся звернутися до Вас за допомогою у найближчі місяці при вирішенні мого питання.
   Добра, злагода та багато клієнтів! Хай процвітає ваш бізнес!
   Рауль, Польша
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: