• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

«Міжнародний» урок для дітей від ДАІ Закарпаття та правоохоронців Угорщини

Новини права «Міжнародний» урок для дітей від ДАІ Закарпаття та правоохоронців  Угорщини

    Основним завданням Державтоінспекції є зниження аварійності і, звісно, особливо це стосується дорожньо-транспортних пригод за участю дітей. Саме тому представники служби влаштовують безліч конкурсів, вікторин та акцій аби привити дітям знання та повагу до Правил дорожнього руху змалечку.

      Днями у Тячеві відбулася неординарна акція, яку влаштували представники правоохоронних органів Угорської республіки та України. Приймаючою стороною були консул Угорської республіки — Тот Іштван, мер міста Тячево — Іван Ковач, начальник районної міліції — Михайло Немеш та керівник Тячівської Державтоінспекції — Василь Варга. Акція відбувалася у Тячівській ЗОШ №3. у якій зібралися школярі з загальноосвітніх закладів Тячева та Солотвина, а це близько 200 дітей.

      Угорські правоохоронці ділилися досвідом з навчання школярів безпечної поведінки на дорогах у їх країні. Учням дали змогу відчути себе за кермом міліцейського мотоцикла, за допомогою спеціальних окулярів показали, як людині важко керувати своїми діями, якщо вона перебуває у стані алкогольного сп'яніння, також діти спробували свої сили на доріжці з перешкодами керуючи велосипедами. Оскільки українське законодавство у сфері дорожнього руху адаптоване до європейського, лекція закордонних гостей про обов’язки пішоходів та велосипедистів на основі Правил дорожнього руху Угорської республіки нічим не відрізнялася від подібних лекцій, які проводять інспектори ДАІ Закарпаття відвідуючи навчальні заклади. По закінченню лекції, діти перевірили свої знання за допомогою тестів. У цей день усі дійства відбувалися на угорській мові, але школярі сприймали це легко, адже саме у цих навчальних закладах мова викладання — угорська.

      Доки старшокласники вправлялися на різноманітних етапах, представники Управління Державтоінспекції Закарпаття провели навчальні бесіди з найменшими школярами та заохотили дітей до вивчення Правил дорожнього руху тематичними подарунками.

      Звісно без корисних подарунків не залишилися і учасники акції. Діти від закордонних гостей отримали світловідбиваючі рюкзаки з такими самими майками та різноманітними наліпками.

      На останок керівник Державтоінспекції Закарпаття Михайло Бойчук передав закордонним колегам побажання такої співпраці і надалі.

Источник:






Обсуждаемая новость:
Аэропорт «Днепропетровск» закрыт до 15 декабря

      Аэропорт «Днепропетровск» закрыт до 15 декабря ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Очень признательна Светлане за быстрое и глубокое понимание проблемной ситуации в браке. Удобный и гибкий график приема оказался решающим в выборе специалиста. Приятно, что выбор оказался подтвержден профессиональным подходом. Рекомендую обращаться.
   Юлия К., Киев.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: