• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Україна вироблятиме власне ядерне паливо

Новини права Україна вироблятиме власне ядерне паливо

    ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ

      Кооперація з Росією дає друге дихання вітчизняній атомній енергетиці

      Будівництво заводу з виробництва ядерного палива є кроком до забезпечення енергетичної незалежності України. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров після церемонії початку підготовчих робіт із будівництва заводу з виробництва ядерного палива у смт Смоліне Маловисківського району Кіровоградської області, де він учора побував із робочою поїздкою.

      Микола Азаров зазначив, що будівництво заводу ядерного палива — це найбільший за всі роки незалежності України проект із забезпечення енергетичної незалежності нашої країни. «Будівництво заводу, першу чергу якого здадуть у 2015 році, дасть змогу виробляти і повністю забезпечувати ядерним паливом усі наші 15 енергоблоків АЕС», — зазначив глава уряду.

      Микола Азаров разом з гендиректором «Росатому» забили символічний кілок, що засвідчило початок будівництва заводу. Фото Олега МАРКЕВИЧА

      До 2015 року в Україні збудують ще два нових ядерних енергоблоки. І перша черга заводу також розрахована на їх обслуговування, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

      Будівництво заводу відповідатиме всім нормам екологічної безпеки. За словами Миколи Азарова, реалізація цього проекту дасть змогу розвивати інфраструктуру прилеглих населених пунктів та Кіровоградщини загалом. Оскільки 10% проектно-кошторисної вартості заводу з виробництва ядерного палива буде спрямовано на розвиток соціальної сфери смт Смоліне та найближчих населених пунктів. Це значна сума, яка дасть змогу реалізувати низку соціальних проектів та поліпшити рівень життя. «Відрахування до бюджету будуть удесятеро більшими, ніж від усіх підприємств цього району», — зазначив Прем’єр.

      У ході урочистостей Микола Азаров разом із генеральним директором Державної корпорації «Росатом» Сергієм Кірієнком забили символічний кілок і заклали символічний камінь, що засвідчило про початок будівництва.

      Крім посилення своєї енергетичної незалежності, Україна зможе брати участь у закордонних проектах з експлуатації діючих атомних енергоблоків та будівництва нових. А також активізує співпрацю зі своїм стратегічним партнером — Російською Федерацією. «Це велика сфера нашого двостороннього співробітництва з Росією. Я переконаний, що наша співпраця у цьому проекті наповнює реальним змістом міждержавні домовленості», — зазначив Микола Азаров.

      Його підтримав міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Бойко, який упевнений у вчасному пуску заводу, передає УНІАН. «Нам доведеться ударно працювати, щоб у 2015 році запустити першу чергу заводу: «Із цим завданням ми впораємося, бо у нас команда, і наші колективи — і наш, і «Росатому» — націлені на досягнення результату швидкого, якісного і з вигодою для економік обох країн і народів. Це практичний приклад кооперації, який покаже вигідність подальшої співпраці, оскільки у нас великі плани, зокрема в атомній галузі».

      Загалом будівництво і початок роботи дасть поштовх усім галузям економіки, позитивно позначиться на соціальній ситуації в області.

      У рамках робочої поїздки Микола Азаров ознайомився і з роботою та асортиментом соціального магазину ТОВ «Вересень плюс», поспілкувався з відвідувачами та персоналом.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Вітання із Днем Незалежності

      Вітання із Днем Незалежності ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Світлано Михайлівно! Я й не очікувала такої підтримки, на сьогоднішній день більшість людей тільки й мріють, як тебе обдурити…
   Я так вдячна Вам за підтримку, питання з моєю пенсією вже понад три роки не вирішувалось.
   Адже дітям війни держава спочатку надала пільги, а потім трьома руками їх же й відібрала. Спасибі, що ви працюєте та захищаєте інтереси пенсіонерів. Це Ольга Павлівна Кучер.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: