• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Бюджет ухвалять до виборів?

Новини права Бюджет ухвалять  до виборів?

    Учора Верховна Рада розпочала останню, одинадцяту сесію шостого скликання. В сесійній залі були присутні Прем’єр-міністр Микола Азаров, члени уряду, представники судової гілки влади, уповноважений парламенту з прав людини, Генеральний прокурор, голова Вищої ради юстиції, голова Фонду держмайна та інші. Відкрив сесію Гімн України у виконанні хору ім. Г. Верьовки.

      У зверненні до народних депутатів Микола Азаров наголосив, що Верховна Рада має ухвалити «збалансований, абсолютно реалістичний» державний бюджет на 2013 рік. Він наголосив, що закон про держбюджет буде спрямовано передусім на забезпечення виконання соціальних ініціатив Президента.

      За словами Прем’єра, «уряд внесе проект держбюджету у повній відповідності з діючим законодавством. Тож ми розраховуємо, що парламент прийме цей визначальний документ ще чинним складом», — цитує УНІАН слова Миколи Азарова.

      Він також звернувся із проханням до кінця цієї сесії ухвалити пакет економічних законів. Серед них є законопроекти, спрямовані на сприяння залученню інвестицій у пріоритетні галузі економіки для збереження існуючих та створення нових робочих місць. Крім того, слід ухвалити закони для поліпшення умов ведення бізнесу. Зокрема йдеться про зменшення втручання держави в діяльність бізнесу, спрощення дозвільних процедур та умов ліцензування тощо.

      «Ми розраховуємо, що саме в цей відповідальний період депутатський корпус продемонструє громадянам України, що він не на словах, а на ділі прагне поліпшити якість життя людей», — зазначив Микола Азаров.

      Зі свого боку Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликав народних депутатів не допускати виникнення серйозних конфліктів під час останньої сесії парламенту VI скликання: «Для нас вкрай важливо не допустити конфліктів, на які ми з вами майстри, і не скотитися до голого популізму, що негативно позначиться на країні».

      На ранковому засіданні Верховна Рада ухвалила постанову про внесення змін до календарного плану сесії. За таке рішення проголосували 256 із 316 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Тобто 4-5 вересня депутати працюють у комітетах, а 6 вересня відбудеться пленарне засідання. Володимир Литвин пояснив це тим, що остаточно не узгоджено порядок денний на два дні.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Блогера А.Навального упекли на 15 суток

      Блогера А.Навального упекли на 15 суток ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Мы заказывали юридические услуги в разных фирмах, но именно работа с частным юристом Приймак С.М. и привела к 100% результату и в плане договорного права, и по оптимизации налогообложения.
   Юридические услуги Светлана Михайловна оказывает на профессиональном уровне - молодец!)
   Юридические услуги, в частности составление договора, я заказывал именно тут. Очень доволен. Советую.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: