• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Стратеги менеджменту змагаються в Києві

Новини права Стратеги менеджменту змагаються в Києві

    ЕКОНОМІКА

      Прем’єр-міністр Микола Азаров узяв участь у відкритті фіналу чемпіонату світу Global Management Challenge-2012

      Відкриваючи чемпіонат зі стратегічного менеджменту, який проходить під патронатом Кабінету Міністрів, глава уряду зачитав привітання Президента Віктора Януковича, де, зокрема, наголошено на важливості проведення міжнародного фіналу чемпіонату світу саме в Україні, що дає змогу розкрити нові управлінські таланти молоді.

      У привітанні глава держави висловив упевненість, що зусилля та ініціатива провідних вітчизняних та зарубіжних менеджерів і надалі сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності національної економіки, розвитку міжнародного співробітництва, зміцненню іміджу України у світі.

      Від себе особисто Прем’єр-міністр висловив підтримку та привітав проведення такого заходу. Він наголосив на важливості того, що наша молодь освоює нові види управління, додавши: Україні потрібні таланти і вміння успішної молоді, оскільки ті зміни, що відбуваються в економіці, потребують нестандартних рішень.

      За економіку тримайте кулаки!. Фото з сайту visualphoto.com

      За словами Миколи Азарова, підтвердженням цього є нещодавні події, пов’язані із світовою фінансовою кризою, під час яких конкретні компанії та країни продемонстрували успішні приклади виходу з глобальної кризи: «Цей досвід потребує вивчення хоча б для того, щоб не повторювати помилок, які ми бачили».

      Також Прем’єр-міністр поспілкувався з командою України, яка представлена молодими менеджерами та студентами Сімферопольського відділення Київського національного економічного університету. Слід зазначити, що українські студенти щорічно беруть участь у міжнародних програмах з розвитку управлінських талантів. Зокрема наша команда минулого року посіла 7-ме місце у фіналі Global Management Challenge, який відбувся у Макао (Китай), а в змаганні 2010 року, яке проходило в російському Ханти-Мансійську, українці перемогли.

      У київському фіналі, крім України, беруть участь команди з Анголи, Австралії, Білорусі, Бразилії, Німеччини, Чехії, Данії, Естонії, Франції, Китаю, Росії, Індії, Італії, Латвії, Мексики, Польщі, Сингапуру, Словаччини, Сполучених Штатів Америки, Португалії тощо — всього 28 країн, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

      Змагання Global Management Challenge засновано в Португалії 1980 року. Україна — перша з країн СНД, яка отримала право на участь у цих змаганнях. Впродовж 2006 — 2012 років у чемпіонатах взяли учать понад 6 тис. менеджерів із 450 українських компаній.

      Global Management Challenge — це міжнародна програма з виявлення та розвитку управлінських талантів. Її місія — практична підготовка менеджерів до конкуренції на глобальних ринках. Основою змагання є комп’ютерна бізнес-симуляція зі стратегічного менеджменту, яка відображає фінансову модель діяльності компанії — виробника міжнародного масштабу.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
В.Литвин потребовал выяснить, почему заседание суда, на котором будет вынесен приговор Ю.Тимошенко, сделали закрытым для народных депутатов

      В.Литвин потребовал выяснить, почему заседание суда, на котором будет вынесен приговор Ю.Тимошенко, сделали закрытым для народных депутатов ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Уважаемая Светлана Михайловна! Благодарю вас за быстрый и очень радостный для нас ответ. На дополнительные деньги, положенные нам государством, и рассчитывать просто не могли!
   Да и не добивались сами, т.к. знаем много таких же семей, а результаты у них такие же как и были у нас до встречи с вами.
   Спасибо. Валерия и Михаил, Донецк
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: