• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Використання коштів податку з власників ТЗ та збору за забруднення навколишнього природного середовища

Новини права Використання коштів податку з власників ТЗ та збору за забруднення навколишнього природного середовища

    Лист Мінфіну від 05.05.2011 р. №31-082/6-64-2/11607 «Щодо використання коштів податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та збору за забруднення навколишнього природного середовища»

Мінфін роз’яснив питання використання коштів податку з власників ТЗ та інших самохідних машин і механізмів та збору за забруднення навколишнього середовища.      Уповноважений орган нагадує, що податки і збори (обов’язкові платежі), що справлялися до 01.01.2011 р. та не встановлені ПКУ як загальнодержавні і місцеві податки та збори, включаючи розстрочені і відстрочені суми грошових зобов’язань, суми податкового боргу з урахуванням штрафних санкцій та пені, що обліковувалися станом на 31.12.2010 р, і суми, донараховані за актами перевірок, за цими податками і зборами (обов’язковими платежами), сплачуються платниками за правилами, встановленими відповідними законодавчими актами України, або стягуються у порядку, встановленому ПКУ, та зараховуються до: загального фонду держбюджету – в частині податків і зборів (обов’язкових платежів), які зараховувалися до держбюджету; загального чи спеціального фонду місцевих бюджетів – у частині податків і зборів (обов’язкових платежів), які зараховувалися відповідно до загального чи спеціального фонду місцевих бюджетів (ст. 7 Закону від 23.12.2010 р. №2857-VI «Про Державний бюджет України на 2011 рік»).      Повернення сум податку з власників ТЗ та інших самохідних машин і механізмів, збору за забруднення навколишнього природного середовища, а також місцевих податків і зборів, які були сплачені до 01.01.2011 р. помилково або надміру, зарахування до бюджетів таких податків і зборів, які сплачуються у І кв. 2011 р. за останній звітний (податковий) період 2010 р., та сум, які сплачуються у рахунок погашення податкового боргу, що сформувався станом на 31.12.2010 р., здійснюються у порядку та на умовах, які діяли до 1.01.2011 р. (ч. 1 підр. 9 р. XX Перехідних положень ПКУ).      Згідно з п. 3 та 7 ч. 1 ст. 69 Бюджетного кодексу від 21.06.2001 р. №2542-III (чинного до 01.01.2011 р.) до доходів місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, належать:      - податок з власників ТЗ та інших самохідних машин і механізмів у частині, що зараховується до відповідного бюджету. Податок з власників наземних ТЗ сплачується платниками цього податку за місцем реєстрації ТЗ. Кошти від його надходження використовуються виключно для фінансування витрат, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автодоріг (п. 3 ст 69);      - плата за забруднення навколишнього природного середовища у частині, що зараховується до відповідного бюджету (п. 7 ст. 69).      Ч. 2 ст. 70 чинного на сьогодні Бюджетного кодексу (від 08.07.2010 р. №456-VI) передбачено, що кошти спецфонду місцевих бюджетів витрачаються на заходи, передбачені рішенням про місцевий бюджет відповідно до законодавства.      Також Мінфін зазначає, що ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу від 08.07.2010 р. №2456-VI наведено перелік видатків місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів.      «Дебет-Кредит»     

Использованы материалы "Дебет-Кредит" украинский бухгалтерский портал
Посмотреть все новости законодательства






Обсуждаемая новость:
Понтифик впервые произнес молитву на арабском языке

      Понтифик впервые произнес молитву на арабском языке ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Благодарна за прекрасное отношение к посетителям. Ведь, скажу честно, к пенсионерам не все частные юристы относятся так по-человечески.
   Тем более, что и большого гоноррара от меня не можно ожидать. Светлана Михайловна мало, что хороший специалист, но и чуткая и внимательная женщина. Всего вам только наилучшего.
   Васильева Вера Васильевна
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: