• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Особливості оподаткування товарів, які ввозяться у режимі тимчасового ввезення

Новини права Особливості оподаткування товарів, які ввозяться у режимі тимчасового ввезення

         Лист ДМСУ від 27.09.2011 р. №15/1-15.1/931-ЕП щодо надання роз'яснень з питання оподаткування товарів, що ввозяться на митну територію України в режимі тимчасового ввезення.      Департамент митних платежів ДМСУ надав роз’яснення з питання оподаткування товарів, що ввозяться на митну територію України в режимі тимчасового ввезення.

    Оподаткування товарів, що ввозяться в Україну в режимі тимчасового ввезення, регулюється ПКУ, МКУ, Законом «Про Єдиний митний тариф», а з приєднанням України до Конвенції про тимчасове ввезення — також і на засадах, визначених цією Конвенцією.

    Відповідно до ст. 17 Конвенції, її положення встановлюють мінімальні пільги, що надаються. Вони не створюють перешкод для застосування більших пільг, що надаються або будуть надаватися Договірними Сторонами односторонніми положеннями чи на підставі двосторонніх або багатосторонніх угод.

    Відповідно до пп. «а» п. 206.2.4 ст. 206 ПКУ та т. 2 Конвенції, при тимчасовому ввезенні товарів, зазначених у ст. 117, 119 і 206МКУ та в додатках B.1 — B.9, C і D до Конвенції про тимчасове ввезення ПДВ не сплачується.

    Згідно з пп. «б» пп. 206.2.4 ст. 206 ПКУ, в разі тимчасового ввезення на митну територію України товарів з метою виробництва чи виконання робіт (крім підакцизних та визначених пп. «а» п. 206.2.4 ст. 206 ПКУ) та відповідно до ст. 4 дод. E до Конвенції про тимчасове ввезення застосовується часткове умовне звільнення. Перелік товарів, щодо яких під час тимчасового ввезення на митну територію України застосовується часткове умовне звільнення від обкладення ПДВ, затверджено постановою КМУ від 27.12.2010 р. №1195 Про перелік товарів, щодо яких під час тимчасового ввезення на митну територію України застосовується часткове умовне звільнення від обкладення податком на додану вартість .

    Згідно з ст. 23 Закону «Про Єдиний митний тариф », товари і предмети, що тимчасово ввозяться в Україну і призначені до вивезення за її межі у встановлені строки у незмінному стані або відремонтованому вигляді, пропускаються через кордон України без сплати мита.

    Цією статтею встановлено звільнення для будь-яких товарів, що тимчасово ввозяться на митну територію України.

    Разом з цим, статтею 206 МКУ визначено перелік товарів, щодо яких може надаватися дозвіл на тимчасове ввезення (вивезення) з умовним повним звільненням від оподаткування.

    Враховуючи відсутність у податковому законодавстві норм щодо часткового оподаткування ввізним митом товарів, що тимчасово ввозяться в Україну, такі товари оподатковуються на загальних підставах.

    «Дебет-Кредит»






Обсуждаемая новость:
Президент подписал закон о реформировании пенсионной системы

      Президент подписал закон о реформировании пенсионной системы ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   У будь-якому випадку - дякую всім, дійсно, нам було всім не легко досягти такого результату, а особливо Вам, Світлано Михайлівно.
   Й ніхто не сподівався, да що там, й мріяти не міг про те, що ви для всіх нас зробили! Будинок у дітей пречудовий. Сподіваюсь тепер на одне, що їх життя владнається й, накінець-то, вони заживуть для себе, дбаючи тільки про моїх онуків!
   Ви професіонал своєї справи, побільше б таких було.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: