• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Близько 20 невідомих осіб скоїли напад на патруль ДАІ

Новини права Близько 20 невідомих осіб скоїли напад на патруль ДАІ

    Учора ввечері на наряд ДПС був скоєний напад під час якого один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження. Аби захистити себе працівники ДАІ вимушені були оголити вогнепальну зброю та попередити нападників про її застосування.

      Потерпілий правоохоронець, Олександр Івасюк, розповів, що о 20.30, до наряду, який забезпечував безпеку дорожнього руху на перехресті вулиць Хрещатик — бульвар Тараса Шевченко несподівано підбігли близько 20 чоловік в масках та з кийками у руках. Оточивши наряд, громадяни почали вигукувати погрози у бік працівників ДАІ. Один з них спробував нанести удар кийком у голову одному з правоохоронців, але працівник ДПС зміг його уникнути. Другий удар, який наніс інший нападник, працівнику ДАІ прийшовся по спині. Напарник правоохоронця був вимушений оголити табельну вогнепальну зброю та попередити нападників про її застосування (згідно ст. 15 та 15¹ Закону України «Про міліцію»). Лише після цього натовп розбігся. У ході конфлікту нападники забрали з собою радіостанцію, що випала з рук правоохоронця в момент нанесення йому тілесних ушкоджень.

      Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне впровадження за ч.2 ст. 345 Кримінально Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

      Відповідно до ч.2 цієї статті — умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків — карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

      Державтоінспекція вкотре закликає учасників масових акцій до поваги та неухильного дотримання законів України, а також нагадує, що право на мирні зібрання не дає підстави громадянам наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху та перешкоджати правоохоронцям виконувати їх прямі обов’язки.

      Нагадуємо, що працівники ДАІ забезпечують безпеку дорожнього руху, й перешкоджання їх законній діяльності, тим паче у складних погодних умовах та у зв’язку з останніми подіями в центрі Києва, може призвести до аварійних ситуацій, заторів тощо.

      Слід зазначити, що з початку року зафіксовано сім випадків протиправних дій відносно працівників Державтоінспекції, що вчинили агресивно налаштовані громадяни. До осіб, яких визнають винними у скоєнні правопорушень, будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

Источник:






Обсуждаемая новость:
За март украинцев стало на 20 тыс. человек меньше

      За март украинцев стало на 20 тыс. человек меньше ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Світлано, спасибі велике за розуміння і доброзичливість!))) На мій погляд, - не повинно бути людей байдужих)
   Адже діти - наше майбутнє, й виховувати їх повинні достойні люди. іколи не потрібно проходити повз те, коли ображають маленьку людину. Дійсно, у хлопчику був тільки відчим, який знущався над дитиною. На сьогодні служба опіки зайнялася цим питанням, а ми з чоловіком хотіли б забрати дитину собі. Як би там не було, звернемось до вас ще раз! Спасибі.
    Наталя, Хмельницький
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: