• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт: «Україна має дуже гарні шанси на підписання угоди з ЄС»

Новини права Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт: «Україна має дуже гарні шанси на підписання угоди з ЄС»

    Україна має «дуже гарні» шанси на підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

      Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

      «Я говорю це, базуючись на тому, що я чув від української влади і європейської сторони. Всі хочуть зробити цю роботу. Але є також важливі рішення, які українська влада має ухвалити. Ми дуже сподіваємося, що президент Янукович і його радники зможуть працювати з Коксом і Квасневським (моніторингова місія Європарламенту в судових процесах над екс-прем’єром Юлією Тимошенко й іншими колишніми чиновниками України — ред.) й іншими представниками європейської спільноти задля руху вперед. Ми віримо, що Європа тримає відкритими двері для України, і сподіваємося, що українська влада увійде в ці двері», — сказав Джеффрі Пайєтт.

      Щодо кроків, які українська влада має зробити для підвищення шансів на підписання угоди, то за словами Пайєтта, найважливіше — «це взяти до уваги стурбованість, які висловлювала Європа і багато інших країн щодо проблем із вибірковим правосуддям».

      «Я був вражений, спілкуючись з людьми в уряді і за його межами після приїзду до Києва, з якою серйозністю українська влада підходить до укладення угоди про асоціацію у листопаді, зосереджуючись на різних кроках для того, щоб задовольнити стандарти Європи. Один із цих стандартів, це, звичайно, питання вибіркового правосуддя», — заявив посол.

      «Ми дуже підтримуємо місію Кокса-Кваснєвського, дуже сподіваємося, що українська влада і її європейські співрозмовники зможуть знайти формулу, щоб задовольнити вимоги європейської спільноти, включно з тим, щоб припинити практику вибіркового правосуддя. Це означає питання пані Тимошенко... Українська влада, працюючи з Коксом та Кваснєвським і європейськими урядами, має знайти цей шлях і не моя справа тут визначати, яким він має бути, але це дуже важливо. Цим стурбована не тільки Європа, не тільки Європейський суд з прав людини, який у травні вирішив, що арешт Тимошенко незаконний, цим також стурбований уряд США. Ми не раз висловлювали свою оцінку з цього приводу», — додав Джеффрі Пайєтт.

      Водночас він наголосив, що «для США тут йдеться не про персоналії, а про принципи». «Йдеться про питання, як колишній високопосадовець притягається до кримінальної відповідальності, або ж щодо нього застосовується вибіркове правосуддя, за рішення, ухвалені під час перебування на посаді. Це є принцип, який стосується всіх, незалежно від політичних партій. Він дуже важливий для США, оскільки він відсилає нас до питання української демократії, він є основою нашого стратегічного партнерства», — заявив дипломат.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Судья Тячевского райсуда Закарпатской области обвиняется в получении взятки $1500

      Судья Тячевского райсуда Закарпатской области обвиняется в получении взятки $1500 ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   ... И никто помочь не может. Т.к. не типичный случай - еще очень редко , только олигархи , могут позволить себе оставить детей на полном своем обеспечении. И перед законом оказывается, в привелигированном положении - женщина Почему???
   Светлана, мне кажется актуальна тема и "Не заводите семьи, мужики". Не работают у нас законы одинаково для всех, или существует догма, а ведь жизнь вносит свои коррективы, которые не прописаны в них, и порой, как в нашем случае получается замкнутый круг и призывы к совести мужчин, которые достойно несут свою ношу, и не подпадают под защиту закона, т.к. они всегда почему-то только должны.
   Удачи вам, Светлана, и большое Вам спасибо!
   Вадим Лимин, Луганск
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: