• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Микола Азаров вручив премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді

Новини права Микола Азаров вручив премії Кабінету Міністрів  за особливі досягнення молоді

    ВІДЗНАКА

      Натхнення для нових ідей

      Під час церемонії Прем’єр-міністр наголосив на всебічній підтримці уряду молодих ініціативних талановитих людей, зокрема створенні можливостей для їхнього розвитку та самореалізації, розраховуючи взамін на нові інноваційні, нестандартні ідеї, з врахуванням потенціалу та природних багатств держави, для виходу вітчизняної економіки на новий рівень.

      «Уряд приділяє велику увагу молоді. Ми на вас сподіваємося, ми на вас розраховуємо», — підкреслив Микола Азаров, зауваживши, що такі урядові нагороди дають молоді нові стимули, підтримку, натхнення для нових ідей і досягнень. Глава уряду також наголосив на тому, що молодь — це майбутнє, це нова зміна.

      У свою чергу, лауреати подякували Прем’єр-міністру за урядові нагороди та реальні запроваджені кроки з підтримки молоді.

      Як зазначає департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, лауреатами урядової премії стали 60 осіб: 32 — від 14 центральних органів виконавчої влади, 20 — від 11 обласних та міських державних адміністрацій, 4 — від Національної академії наук, 1 — від Національної академії педагогічних наук, 3 — від Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони».

      Премія присуджується з 2000 року молоді віком до 35 років за особливі досягнення, що сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету. У 2013 році подано 244 кандидати. Для конкурсного відбору було створено комітет під головуванням віце-прем’єр-міністра Костянтина Грищенка. До нього увійшов 21 представник з числа заступників керівників центральних органів виконавчої влади, НАНУ, Верховної Ради.

      Грошовий розмір премії визначено відповідною постановою Кабінету Міністрів обсягом 200 неоподатковуваних мінімумів кожна (3400 гривень).

      * * *

      Під час церемонії Прем’єр розповів про зустріч з керівником місії Міжнародного валютного фонду в Україні Ніколаєм Георгієвим. «Я щойно закінчив зустріч з новим керівником місії МВФ в Україні. У нас відбувся досить відкритий обмін думками. Ми обговорили стан світової економіки, стан фінансових ринків і, звичайно, мова йшла про економіку України», — сказав Микола Азаров.

      У цьому контексті він зазначив, що, незважаючи на ризики та непросту ситуацію у світовій економіці, Україна стоїть на твердому фундаменті, а в уряді є розуміння того, що потрібно робити.

      Саме завдяки чіткому розумінню, аналізу ситуації та конкретному плану дій уряду Україна пройде через цей складний період випробувань і буде розвиватися в інноваційному напрямку. Тож Микола Азаров ще раз закликав молодь створювати нові розробки та займатися перспективними дослідженнями.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
В.Литвин потребовал выяснить, почему заседание суда, на котором будет вынесен приговор Ю.Тимошенко, сделали закрытым для народных депутатов

      В.Литвин потребовал выяснить, почему заседание суда, на котором будет вынесен приговор Ю.Тимошенко, сделали закрытым для народных депутатов ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Хороший планомерный период подготовки и распределения сил, и результат есть - решение суда о разводе за 20 минут! И это при моем положении неоднозначностей важных вопросов - двое малолетних детей и имущество. Я очень признательна за профессионализм в сочетании с человечностью. И с готовностью продолжу сотрудничество в непороясненных оставшихся вопросах.
   Рекомендую Светлану всем, кто еще сомневается и находиться в раздумьях о выборе.
   Юлия К., Киев
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: