• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Кіотський протокол під загрозою

Новини права Кіотський протокол під загрозою

    Активне обговорення проблеми парникових викидів та, як наслідок, нагрівання атмосфери змушують світових лідерів міняти свої погляди. Водночас такі великі держави як США та Китай, навідріз відмовляються приєднуватися до міжнародної кліматичної угоди, аби не нашкодити показникам своєї промисловості.

      «Я вірю, що зміна клімату відбувається насправді, що це є наслідком людської діяльності та парникових викидів в атмосфері. Тож ми маємо зобов’язання перед майбутніми поколіннями щось змінити», — каже президент Барак Обама.

      На думку Канади, Росії, Японії, скорочення парникових викидів не має сенсу, якщо такі індустріальні гіганти як Індія, Китай, Бразилія, Південна Африка відмовляються приєднуватися до міжнародних угод. Тим часом термін дії кліматичної угоди — Кіотського протоколу спливає наприкінці року, і підписати нову погоджуються хіба що ЄС та ще кілька країн.

      «Я сподіваюся, що учасники погодяться вжити рішучих заходів, керуючись звітом та рекомендаціями, що можуть вирішити це питання і перейти до наступного рівня», — заявила голова кліматичної конференції ООН 2011 року Маіте Нкоана-Машабане.

      Поки бідні та багаті країни не можуть домовитися про спільну кліматичну стратегію, численні науковці констатують — атмосфера Землі через парникові гази нагрівається все більше, що може спричиняти численні повені, посухи, підвищення рівня морів та інші катаклізми.

     

      Більш рішуче та аргументовано міркують науковці. Наприклад, спеціалісти з програми довкілля ООН з’ясували, що викиди парникових газів до 2020 року можуть зрости на 8-13 мільярдів тон — це може спричинити підвищення річних температур на критичні понад 2 градуси за Цельсієм.

      «Світові викиди нас дуже турбують. Адже зміна клімату стосується усіх — США також, а не лише Бангладеш, Пакистану чи Нікарагуа. Діяти треба дійсно зараз. Про це нам вже розповів супершторм Сенді», — каже Джанет Редман, один з керівників проекту Sustainable Energy and Economy Network.

      Останні дослідження показали, що парникові гази в атмосфері можуть підвищувати ймовірність певних природних явищ, як-от спека в США 2011 року та в Європі 2003 року. Жертвами цих катаклізмів стали десятки тисяч людей.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
В Україні заборонили використовувати кетамін для ветеринарних операцій

      В Україні заборонили використовувати кетамін для ветеринарних операцій ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Впечатления самые положительные. Работой частного адвоката в Киеве очень доволен. Светлана невероятно приветлива в общении и ответственно пунктуальна при выполнении порученной ей работы.
   Я обратился по вопросу регистрации прав собственности в БТИ. По выполнении моего заказа, Светлана сама перезвонила и пригласила забрать документы.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: