• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Виборам допоможе політичний компроміс

Новини права Виборам допоможе політичний компроміс

    Влада на місцях повинна забезпечити всі умови для чесної та прозорої кампанії.

      Таку вимогу висунув керівникам обласних державних адміністрацій Віктор Янукович під час зустрічей у Криму, які відбувалися з початку цього тижня в рамках робочої відпустки глави держави. «Влада має створити всі умови для проведення чесних, демократичних парламентських виборів», — наголосив він.

      Особливу увагу Президент звернув на важливість неухильного дотримання норм чинного виборчого законодавства та надання всім учасникам виборчого процесу рівних умов для ведення передвиборчої кампанії. На його переконання, це зробити цілком можливо: «Нове виборче законодавство стало результатом успішного політичного компромісу. Цей успіх відзначили також і міжнародні спостерігачі». Президент також зауважив, що від того, як відбудуться вибори, залежатиме міжнародний імідж нашої країни, подальша успішна реалізація внутрішніх реформ та виконання соціальних ініціатив. «Виборча кампанія має пройти бездоганно, у повній відповідності з міжнародними стандартами», — акцентував він.

      Тож місцева влада має вже нині перевірити готовність дільниць до голосування, в разі необхідності забезпечити ремонтні роботи, а напередодні і в день голосування — громадський порядок.

      Окремо Віктор Янукович акцентував на тому, що місцева влада повинна тримати на постійному контролі хід виконання в регіонах соціальних ініціатив. Керівники ж облдержадміністрацій прозвітували йому про поточну ситуацію з реалізацією соціальних ініціатив.

      На це Президент відреагував словами про те, що влада має докладати всіх зусиль для посилення соціального захисту громадян, забезпечення гідних умов життя та впевненості в майбутньому. «Саме місцева влада має вести безпосередній контроль за виконанням програми соціальних ініціатив у регіонах, щодня відстежувати процес виконання намічених планів», — сказав він.

      Глава держави також нагадав, що поставив перед урядом ключові завдання: створити нові робочі місця, підвищити зарплати та соціальні виплати. За його словами, нині, після двох років реалізації реформ, влада має змогу це зробити.

      Окрім цього, Президент заслухав звіти-доповіді керівників областей про підсумки соціально-економічного розвитку регіонів за перше півріччя 2012 року та плани на наступне півріччя.

      «Ми сподіваємося, що зростання економіки до кінця року продовжиться, — зазначив він, нагадавши зокрема, що у квітні—червні спостерігалося нарощування обсягів виробництва. — Це дало можливість виконати наші соціальні зобов’язання, своєчасно виплатити зарплати та пенсії. Переконаний, друге півріччя ми виконаємо також спокійно».

      Як повідомляє прес-служба Президента, керівники обласних держ?адміністрацій доповіли главі держави й про ситуацію зі збиранням цьогорічного врожаю. У цьому контексті Віктор Янукович звернув увагу на важливість ефективної протидії стихійним лихам і запобігання пожежам у період жнив.

      Він дав доручення керівникам місцевої влади разом із підприємствами агропромислового комплексу перевірити забезпечення пально-мастильними матеріалами, готовність техніки і зазначив, що окремі області вже зібрали перші мільйони тонн урожаю зернових.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Харьковщина: из Украины пытались вывезти детали для танка

      Харьковщина: из Украины пытались вывезти детали для танка ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Благодарна за прекрасное отношение к посетителям. Ведь, скажу честно, к пенсионерам не все частные юристы относятся так по-человечески.
   Тем более, что и большого гоноррара от меня не можно ожидать. Светлана Михайловна мало, что хороший специалист, но и чуткая и внимательная женщина. Всего вам только наилучшего.
   Васильева Вера Васильевна
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: