• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Голова ПАРЄ обіцяє допомогу

Новини права Голова ПАРЄ обіцяє допомогу

    ІНТЕГРАЦІЯ

      Керівники держави запевнили Жана-Клода Міньйона у бажанні реалізувати зобов’язання перед Радою Європи

      Україна налаштована на подальшу реалізацію Плану дій виконанням зобов’язань перед Радою Європи до 2014 року. Про це Президент Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Жаном-Клодом Міньйоном.

      Україна і Рада Європи мають взаємні зобов’язання. Фото Михайла МAРКIВA

      «Ми налаштовані на виконання Плану дій, який напрацьований разом Україною і Радою Європи до 2014 року. Сподіваюся, що ми як партнери будемо спільно моніторити цю роботу і, безумовно, досягатимемо своєчасного виконання», — сказав глава держави, зазначивши, що це питання перебуває на його особистому контролі.

      Одним із важливих кроків, які останнім часом здійснила Україна в цьому напрямку, зокрема в частині вдосконалення демократичних інститутів, Віктор Янукович назвав ухвалення і набуття чинності нового Кримінального процесуального кодексу. Нині триває робота над його імплементацією, повідомив він.

      Жан-Клод Міньйон у свою чергу зазначив, що Парламентська асамблея Ради Європи налаштована на партнерську співпрацю з Україною як у частині виконання Плану дій до 2014 року, так і щодо зобов’язань нашої держави перед ПАРЄ загалом. «Наша роль полягає в тому, щоб ми допомагали одне одному. Я хотів би сказати, що як ви маєте зобов’язання перед Радою Європи, так і ми маємо зобов’язання щодо кожної країни — члена Ради Європи», — наголосив він.

      Президент ПАРЄ позитивно оцінив дії, які здійснила Україна на шляху просування до демократії. Водночас він висловив розуміння того, що для реалізації всіх поставлених перед нашою державою завдань ще потрібен час.

      Кабінет Міністрів у своїй діяльності максимально враховує рекомендації Парламентської асамблеї Ради Європи. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з Жаном-Клодом Міньйоном.

      Він нагадав, що 4 березня уряд ухвалив План заходів з удосконалення виборчого законодавства, і нині над ним працюють провідні вітчизняні фахівці. Проводитимуться й консультації з представниками ПАРЄ та Венеціанської комісії. Прем’єр-міністр також запевнив, що уряд врахує рекомендації ПАРЄ та GRECO щодо заходів із протидії корупції.

      У свою чергу Жан-Клод Міньйон зазначив, що ПАРЄ позитивно сприймає реформи, які відбуваються в Україні, зокрема у сфері виборчого законодавства та кримінально-процесуальної системи. Водночас він додав, що невдовзі Україну відвідає Моніторингова група Ради Європи, і він не сумнівається, що український уряд зробить усе можливе для сприяння у роботі місії в Україні, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

      А Голова Верховної Ради Володимир Рибак під час зустрічі з Президентом ПАРЄ зазначив, що ми розраховуємо на всебічну підтримку Парламентської асамблеї Ради Європи та її сприяння у підготовці необхідної правової бази для виконання завдань, поставлених перед нашою державою для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

      Як повідомили у прес-службі ВР, спікер зокрема зазначив, що ухвалення заяви Верховної Ради «Про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» 315 голосами є вагомим свідченням готовності українського парламенту об`єднати зусилля задля руху України в європейському напрямку.

      Тему євроінтеграції та пов’язаних із нею реформ порушували і на зустрічі міністра закордонних справ Леоніда Кожари з Президентом ПАРЄ. Сторони відзначили важливість ефективної реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2011—2014 роки як важливого і практичного інструменту РЄ з підтримки впровадження Україною внутрішніх реформ відповідно до європейських стандартів.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
АМКУ обязал 10 крупнейших производителей и 10 основных оптовых дистрибьюторов лекарств не повышать цены

      АМКУ обязал 10 крупнейших производителей и 10 основных оптовых дистрибьюторов лекарств не повышать цены ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Качество работы отличное, услуги выполнены в срок, честно, аккуратно.
   Не первый год сотрудничаю со Светланой, потому что на все 100% уверен, доверяя ей заключение сделок и подготовку документации собственного предприятия, что дела будут проведены в срок и максимально качественно.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: