• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Екіпаж не мав права вирушати в рейс

Новини права Екіпаж не мав права вирушати в рейс

    ВИСНОВКИ

      Названо причини авіакатастрофи в Донецьку, що сталася 13 лютого

      Під час урядового брифінгу віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул повідомив про результати роботи комісії з розслідування причин катастрофи Ан-24, що сталася 13 лютого у Донецьку. Розшифровані дані «чорних скриньок» вказують на те, що причиною аварії стала втрата літаком швидкості під час заходу на посадку через помилку не підготовленого та не допущеного до польоту в таких метеоумовах екіпажу.

      За словами Олександра Вілкула, основна проблема полягала в тому, що у членів екіпажу була велика перерва в льотній практиці від 50 до 90 днів. Це не давало змоги пілотам виконувати рейс самостійно, без інструкторського супроводу. Керівництво компанії не проконтролювало готовність екіпажу до польоту, а льотне завдання було складено формально. Крім того, на борту перебувало дев’ять незареєстрованих пасажирів. Це — порушення Повітряного кодексу та правил повітряних перевезень, додав віце-прем’єр.

      Він зауважив, що розшифровка «чорних скриньок» показує, що ніхто не впливав на дії екіпажу. За результатами розслідування встановлено, що в діях диспетчерів Донецького аеропорту помилок не було, системи посадки в аеропорту працювали нормально, а метеорологи дали точні дані про фактичну погоду, які пілоти отримали своєчасно.

      «Рішенням державної авіаційної служби компанії «Південні авіалінії» заборонено виконання всіх видів авіаперельотів. Слідчі органи здійснюють досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого статтею 276 Кримінального кодексу. За результатами розслідування до відповідальності будуть притягнуті всі винні особи», — заявив Олександр Вілкул. Водночас він підкреслив, що для уникнення подібних інцидентів у майбутньому уряд посилює контроль за дотриманням авіакомпаніями Повітряного кодексу України та правил повітряних перевезень, насамперед у частині підготовки та допуску пілотів до рейсів.

      Говорячи про компенсації сім’ям загиблих та постраждалим, віце-прем’єр повідомив, що для надання матеріальної допомоги уряд виділив із резервного фонду держбюджету 750 тисяч гривень. Сім’ям загиблих уже виплатили по 100 тисяч гривень, а 19 постраждалих отримають до кінця квітня по 25 тисяч гривень. Крім того, компанія «Південні авіалінії» вже додатково заплатила по 100 тисяч сім’ям загиблих, а 21 пасажиру — по 15 тисяч. Також страхова компанія «Гута Україна» відповідно до контракту з «Південними авіалініями» повинна виплатити сім’ям загиблих по 20 тисяч доларів США, а іншим постраждалим — залежно від завданих збитків. Нині триває оформлення документів, також буде забезпечено контроль, щоб всі люди отримали належні компенсації, додав Олександр Вілкул.

      ДОВІДКА «УК»

      13 лютого 2013 року в Донецькому аеропорту літак Ан-24 з 52 пасажирами та членами екіпажу на борту, що виконував чартерний рейс за маршрутом Одеса — Донецьк, під час посадки правим крилом зачепив землю і зазнав катастрофи. Внаслідок аварії загинуло п’ятеро пасажирів.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
ВККС предоставила рекомендации относительно перевода в другие суды судей, избранных бессрочно

      ВККС предоставила рекомендации относительно перевода в другие суды судей, избранных бессрочно ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Світланочка, здрастуйте! Звичайно, мені Ваші поради дуже допомогли. Наші переговори з колишнім чоловіком закінчилися складанням нової мирової угоди. Наявність Вашої передбачуваності та розгортання подій щодо моєї справи зіграла свою роль у тому, що мій колишній чоловік пішов на укладення нової угоди і не став доводити справу до суду.
   Він зрозумів, що шанси на перемогу в нього не такі вже однозначні, як він думав на початку, тому краще домовитися, ніж продовжувати витрачати час і гроші на розгляди, які ще невідомо чим для нього могли б закінчитися. Так що величезне спасибі за те, що Ви брали участь у нашій справі і за допомогу!
   З повагою, Ганна
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: