• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Процес євроінтеграції — незворотний

Новини права Процес євроінтеграції — незворотний

    Перший віце-прем’єр переконаний, що результативність внутрішніх реформ прискорить зближення України з ЄС

      Перебуваючи з робочим візитом у Брюсселі, перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський провів низку зустрічей, зокрема з Президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцом, Комісаром ЄС із питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле, представниками європейських комісій з питань торгівлі, фінансового програмування та бюджету, а також Європейської бізнес-асоціації. Йшлося, зокрема, про перспективи інтеграції України до ЄС та торговельно-економічні відносини.

      Валерій Хорошковський наголосив на тому, що результативність реформ, визначених двосторонніми документами Україна — ЄС, сприятиме не тільки покращенню стандартів життя українських громадян, а й зробить процес інтеграції України до ЄС незворотним. «Ті ключові проблемні моменти, що не вирішувались роками, ми розв’язали протягом останніх двох місяців. І ми будемо продовжувати рух у цьому напрямку», — підкреслив перший віце-прем’єр-міністр.

      Серед основних результатів на шляху до євроінтеграції він відзначив парафування Угоди про асоціацію з ЄС, затвердження плану адаптації законодавства України до законодавства ЄС, прийняття близько 90% законодавчих актів, необхідних для переходу до імплементаційного етапу виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єра.

      Також Валерій Хорошковський наголосив на тому, що Україна працює над виконанням умов, необхідних для отримання макрофінансової допомоги від ЄС. У цьому контексті він висловив сподівання, що Євросоюз при затвердженні бюджету на фінансову перспективу 2014—2020 років врахує інтереси країн Східного партнерства, зокрема України.

      Крім того, перший віце-прем’єр заявив, що одне з головних завдань нашого уряду — виграти боротьбу за європейські інвестиції: «Ми поступово вирішуємо всі проблемні питання, які заважають нормальній роботі іноземних компаній в Україні. Іноземні інвестиції перебувають у зоні високої конкуренції. Якщо вони не прийдуть в Україну — вони прийдуть в іншу державу. Наше завдання — залучити їх в Україну».

      Окрему увагу було приділено майбутнім виборам до Верховної Ради. За словами Валерія Хорошковського, демократичне волевиявлення матиме особливе значення для загальної динаміки інтеграції України до ЄС. «Наша позиція незмінна: ми докладаємо максимум зусиль, щоб провести прозорі, справедливі та чесні вибори», — наголосив урядовець. У цьому контексті він звернув увагу на те, що Україна завчасно запросила міжнародних спостерігачів, у тому числі й від Європейського парламенту.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
ООН разворачивает миссию по мониторингу прав человека в Украине

      ООН разворачивает миссию по мониторингу прав человека в Украине ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Я читала на сайті, що ви надаєте постійні послуги. Чи це так?
   Можливо з вами укласти подальшу угоду для постійної співпраці? Якщо це можливо, напишіть, будь ласка!
   Наталя, Житомир
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: