• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Державтоінспекція та перевізники сіли за «круглий стіл»

Новини права Державтоінспекція та перевізники сіли за «круглий стіл»

    Вчора, відбулась зустріч керівників управління ДАІ Миколаївщини та фірм, що надають послуги з перевезення пасажирів. Основною темою стало наболіле питання щодо якості здійснення пасажирських перевезень, зокрема, в обласному центрі. Культура водіїв автобусів бажає кращого — вони щоденно порушують Правила дорожнього руху, таким чином ризикують безпекою своїх пасажирів та й інших учасників.

      На сьогоднішній день, на території Миколаївщини ситуація з водіями автобусів, що порушують Правила дорожнього руху, вкрай критична.

      - Керівникам підприємств-перевізників неодноразово наголошувалося на те, що вони мають можливість направляти своїх водіїв до центрів надання послуг, пов’язаних з використанням транспортних засобів, для перевірки їх знань Правил дорожнього руху, — відмітив в. о. заступника начальника Управління ДАІ Олександр Єрмолінський. — На сьогоднішній день, жоден керівник на цю пропозицію не відгукнувся. Складається враження, що для них в цьому не має потреби, що всі водії добре знають правила.

      Проте, працівники ДАІ при нагляді за дорожнім рухом протягом І-го півріччя виявили більше 1400 порушень Правил дорожнього руху, що допустили саме водії автобусів. З них 23 — факти керування в стані сп’яніння, 356 — порушень правил перевезення пасажирів, 103 — проїзд перехрестя на заборонений сигнал світлофора, порушень правил обгону й 14 фактів створення аварійних ситуацій.

      Крім того, за 6 місяців поточного року Державтоінспекцією області було проведено 256 перевірок пасажирських автоперевізників. Під час перевірок та нагляду за дорожнім рухом оглянуто майже 4 тисячі пасажирського транспорту — результат сумний. 185 автобусів визнано технічно несправними, про що складені відповідні адміністративні матеріали, 58 відповідальних посадових осіб притягнуто до відповідальності за випуск на лінію технічно несправних автобусів. Також, надано 132 приписи на усунення виявлених недоліків, але за невиконання приписів ДАІ відносно 41 керівника складені відповідні адміністративні матеріали.

      - Ця сумна статистика лише за перше півріччя, — зазначає Олександр Єрмолінський. — Крім того, на адресу керівництва Державтоінспекції області надходять скарги від пересічних громадян щодо неякісних Ваших послуг.

      Один з таких листів було процитовано присутнім, проте керівники фірм не повірили викладеному в колективній заяві миколаївців, але відеоматеріал який правоохоронці демонстрували дійсно підтверджує, що водії, порушуючи Правила дорожнього руху, ризикуючи життям й здоров’ям як пасажирів, так й інших учасників.

      На закінчення круглого столу було вислухано і прийнято до уваги пропозиції усіх учасників та зазначено, що основними причинами ДТП є порушення швидкісного режиму, порушення правил проїзду перехресть, обгону.

      Державтоінспекція звертається до водіїв пасажирського транспорту з проханням бути більш уважними та обережними, суворо дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, і, звичайно ж, пам'ятати про те, що вони несуть повну відповідальність за безпеку пасажирів.

Источник:






Обсуждаемая новость:
Очереди в Киевском апелляционном административном суде назвали «злом» и предложили бороться с ними при помощи «ритуала напоминания»

      Очереди в Киевском апелляционном административном суде назвали «злом» и предложили бороться с ними при помощи «ритуала напоминания» ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Здравстуйте, Світлано!
   Спасибі ще раз за докладну відповідь. Велике спасибі за Ваш професіоналізм! Шкода, що такі фахівці, в більшості, працюють тільки у столиці. Якби ви були поряд, впевнена,що багатьох проблем можливо було б уникнути. Завдяки вашій консультації, мої справи в бізнесі пішли вгору. Сподіваюсь, хоч ви і за 150 км. від мене, на тісну подальшу співпрацю.
   Справа в тім, що тепер я не довірю нікому рішення правових проблем мого підприємства, окрім Вас.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: