• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

В Управлінні ДАІ Полтавщини відбулася зустріч зі студентами Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка

Новини права В Управлінні ДАІ Полтавщини відбулася зустріч зі студентами Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка

    З нового навчального року працівники Державтоінспекції продовжують профілактичну роботу з учнівською молоддю. 19 вересня, більше 100 студентів електромеханічного факультету за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство» Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка зустрілися з начальником обласної Державтоінспекції полковником міліції Олександром Штепою. Зустріч саме з цими студентами не випадкова, адже по закінченню університету ці випускники матимуть справу з автомобілями не тільки як водії, а ще як фахівці із конструювання та спеціалісти по технічному стану авто, й, можливо, і як працівники Державтоінспекції.

      У ході зустрічі Олександр Іванович докладно розповів про діяльність органів Державтоінспекції з забезпечення безпеки дорожнього руху, окремо зупинився на причинах аварійності і знову підкреслив, що знизити число подій на дорогах можливо тільки спільними зусиллями ДАІ, органів державної влади і громадськості. При цьому, як зазначив начальник управління ДАІ, акцент слід робити на вихованні законослухняних учасників дорожнього руху та пам’ятати про особистий внесок кожного у створення максимально безпечної дорожньої ситуації.

      «Я впевнений, що в актуальності проблеми нікого переконувати не потрібно. Досить просто переглянути щоденну статистику ДТП, щоб зрозуміти — автомобільні дороги були і залишаються місцем підвищеного ризику і серйозної небезпеки. А змінити ситуацію на краще можливо тільки при високій культурі усіх учасників дорожнього руху», — говорить Олександр Іванович.

      Спеціально до зустрічі співробітниками ДАІ був підготовлений відеоролик з кадрами оперативної відео зйомки про трагічні наслідки ДТП.

      Олександр Штепа зазначив: «За допомогою відеосюжету ми намагаємося привернути увагу учасників дорожнього руху до теми безпеки та попереджаємо, що ігнорування ПДР може призвести до непоправних наслідків».

      Після виступу усі охочі могли задати питання, на які очільник обласної Державтоінспекції дав вичерпні, компетентні відповіді. Доречи, багато студентів цікавилися питанням працевлаштування в підрозділи ДАІ. Щодо пропозицій, то багато слухачів наполягало на законодавчому рівні закріпити обов’язковість носіння в темну пору доби світловідбиваючих елементів.

      За словами Ректора Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка доктора економічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Володимира Онищенка, такі заходи в навчальному закладі проводяться систематично і мають неабиякий вплив на молодіжну аудиторію, адже змушують слухачів замислитися над необхідністю дотримання правил дорожнього руху.

      Самі слухачі позитивно сприймають тісну співпрацю навчального закладу з представниками Державтоінспекції, дякують за конструктивний діалог та за підтримку ідеї створення при університеті власної школи підготовки водіїв-початківців.

Источник:






Обсуждаемая новость:
В Киеве будет создана рабочая группа для повышения энергоэффективности города

      В Киеве будет создана рабочая группа для повышения энергоэффективности города ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Світланочко, наша дорога! Не можемо не побажати багато, багато щастя та здоров'я, успіху та сил, терпіння у подальшій роботі!
   Нехай і ваш бізнес процвітає так само, як це ви зробили для нашої родини! У нас тепер працюють 50 працівників! Йдемо вгору, завдяки вашому терпінню та порадам! Спасибі!
   Тарас Шкварчук, Калуш
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: