• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Місцева ініціатива лише заохочується

Новини права Місцева ініціатива лише заохочується

    СТИМУЛ

      Протягом останніх двох років уряд виділив майже 80 мільйонів на реалізацію громадами власних проектів розвитку територій

      Підтримка урядом проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування створює можливості для розробки та реалізації місцевими громадами власних проектів розвитку територій. Тільки з 2010 року в конкурсі взяли участь понад 1800 проектів місцевих громад, з яких переможцями стали 368, сказав віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час засідання ради конкурсу.

      Він зазначив, що реалізацію кращих проектів місцевих рад уряд підтримує фінансуванням. Зокрема з 2010 по 2012 рік така підтримка становила майже 80 мільйонів гривень. «Нам важливо розвивати місцеве самоврядування. Адресне фінансування надає підтримку і стимулює активність місцевих громад», — наголосив Олександр Вілкул, який є головою ради конкурсу.

      Віце-прем’єр зазначив, що перелік переможців конкурсу 2013 року включає 249 проектів, більшість із яких спрямовані на енерго- та ресурсозбереження, модернізацію ЖКГ та інженерної інфраструктури міст, а також на оновлення галузей охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури тощо.

      «Цього, ювілейного, року (в січні конкурсу виповнилось 10 років), уперше на конкурс надійшли проекти з усіх регіонів. Також цього року представлена рекордна кількість проектів — 811», — підкреслив Олександр Вілкул.

      Як повідомляє прес-служба віце-прем’єра, торік реалізовано 130 проектів-переможців конкурсу 2011 року. Зокрема, завершено реалізацію проекту «Енергоефективна громада». Його мета — ефективне використання альтернативних джерел енергії в селі Старий Лисець Тисменицького району Івано-Франківської області. Завдяки проекту в цьому селі економія бюджетних видатків на опалення в 2012 році досягла 60%. Додаткові надходження в сільський бюджет становили понад 100 тисяч гривень на рік.

      Ще один проект-переможець, реалізований у 2012 році, — «Впровадження енергозберігаючої моделі ефективного управління об’єктами бюджетної сфери міста Славутича Київської області». Завдяки його реалізації в 2012 році майже на 17% знижені витрати на теплоспоживання бюджетними установами міста. Це 545,7 тисячі гривень економії за опалювальний сезон.

      «Реалізація таких проектів — це приклад ефективної співпраці центральної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Місцеві громади мають активно подавати свої проекти і в Програму активізації економіки України, і на всеукраїнський конкурс. Це реальний механізм фінансування та реалізації проектів розвитку місцевих громад», — підкреслив Олександр Вілкул, додавши, що кращий досвід проектного підходу з розвитку територій має бути систематизований і масштабований на всі регіони.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Крымские татары выбрали нового лидера Меджлиса

      Крымские татары выбрали нового лидера Меджлиса ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Все это время юрист демонстрирует высокий профессионализм, компетентность и порядочность, оказывая качественные и эффективные услуги в ограниченные сроки и по разумным ценам.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: