• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

У Рівненщини та Луганщини спільні проблеми

Новини права У Рівненщини та Луганщини спільні проблеми

    Президент Віктор Янукович заслухав доповідь голови Рівненської обласної державної адміністрації Василя Берташа про ситуацію з паводками, підготовку області до посівної та соціально-економічну ситуацію в регіоні.

      За результатами першого кварталу, область виконала всі показники з надходження до державного й місцевого бюджетів. Глава держави заслухав звіт голови облдержадміністрації про готовність області до протипаводкових заходів. «У нас підтоплено 2% сільськогосподарських угідь. Повінь проходить тільки у двох районах області, підтоплено 38 будинків. Відпрацьовано план дій щодо цієї надзвичайної ситуації», — зазначив Василь Берташ, додавши, що збудовані в 2003 році 20 кілометрів дамб забезпечують прогнозований хід повені.

      На запитання Президента про вплив погодних умов на майбутній врожай та сільське господарство співрозмовник повідомив, що, за прогнозами фахівців, сніжна зима посприяє майбутньому врожаю. Віктор Янукович висловив своє занепокоєння щодо ситуації з цінами та рівнем зарплат і пенсій в області. «У нас платня зросла на 17%. Ціни стабільні. Ми постійно тримаємо на контролі ці питання», — доповів Василь Берташ.

      Він подякував Президентові за сприяння у виділенні коштів на будівництво двох нових шкіл та забезпечення навчальних закладів області комфортними умовами для перебування дітей, повідомляє прес-служба глави держави.

      Президента також поінформовано про процес переходу на альтернативні види палива. «Сьогодні в області на них працює вже до 10% котелень. У нас є своя місцева сировина: торф, щепа», — сказав Василь Берташ, додавши, що це заощаджує до 40% державних коштів.

      А в ході зустрічі з головою Луганської обласної державної адміністрації Володимиром Пристюком Президент наголосив на необхідності проведення якісного ремонту автомобільних доріг у державі. Загалом дороги Луганщини у кращому стані, ніж у сусідніх регіонах.

      Водночас існує багато проблем, пов’язаних із комунальними дорогами, яких на балансі області 19 тисяч кілометрів. «Як кажуть, на них сніг зійшов разом з асфальтом», — зауважив Володимир Пристюк. Зараз там здійснюється ямковий ремонт. На роботах задіяні не лише сили комунальних структур, а й інших підприємств. Активно ведуться й роботи на трасі Луганськ—Донецьк. На цих роботах задіяно велику кількість техніки, їх виконують у повному обсязі.

      Президент акцентував увагу на будівництві об’їзної дороги навколо Луганська, оскільки рух великогабаритного транспорту через обласний центр впливає як на здоров’я його жителів, так і на стан покриття. За словами голови Луганської облдержадміністрації, цьому питанню приділяється велика увага, і наразі завершуються проектні роботи.

      Володимир Пристюк також доповів про соціально-економічну ситуацію в області, роботу органів влади щодо запобігання повеням. Щодо підготовки до весняно-польових робіт він зазначив, що добре збереглися посіви озимих культур, тому цього року область сподівається зібрати хороший урожай.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Утвержден перечень товаров, подлежащих государственному контролю на таможне

      Утвержден перечень товаров, подлежащих государственному контролю на таможне ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Впечатления о работе этого частного юриста самые положительные, вежливая и тактичная. Старается максимально вникнуть в проблемы клиента и проработать максимальное количество вариантов для решения вопроса, по которому возникли проблемы.
   По моему вопросу Светлана Михайловна предложила три выхода из ситуации. Выбрав один из предложенных вариантов, остался на высоте!
   Спасибо вам!!!
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: