• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Пацієнток обиратимуть за квотами

Новини права Пацієнток обиратимуть за квотами

    НОВОСІЛЛЯ

      У столиці відкрилося унікальне медичне відділення — центр оперативної гінекології

      Організований коштом приватних спонсорів, центр працюватиме в рамках Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук. Тут оперуватимуть усі можливі жіночі патології — гінекологічні, судинні, загальні. Також жінкам надаватимуть послуги пластичної хірургії.

      — Є багато жінок, які потребують хірургії гінекологічних проблем, а також оперативного втручання в іншій сфері. Наприклад, мають проблеми з жовчним міхуром. Раніше жінці доводилося спочатку оперувати гінекологію, відновлюватися від операції від одного до двох місяців і готуватися до іншої операції — в іншій клініці. Витрачати час, здоров’я і кошти на наступну операцію. Нині цю проблему розв’язано. Наша команда лікарів зможе одночасно оперувати кілька патологій. Пацієнтка економить 50—80% грошей на медикаменти і стільки ж часу. Головний принцип — жінка повинна в лікарні проводити якомога менше часу, — вважає завідувач відділення Вікторія Дронова.

      Одночасно у стаціонарі відділення зможуть перебувати 15 пацієнтів. Ними опікуватимуться 8 лікарів: 4 доктори наук, 2 кандидати наук і лікарі вищої категорії.

      Відділення обладнане німецьким гінекологічним кріслом-трансформером з електроприводом. Для операцій використовують японську, американську і швейцарську медичну техніку. Незабаром у відділенні з’явиться спеціальний кріоапарат, принцип роботи якого — запатентована українськими хірургами технологія виморожування тканин.

      — Це найсучасніше відділення в закладах академії медичних наук, в якому передбачено широкий діапазон медичних послуг. Лікуватися тут зможуть пацієнтки з усіх областей України. На жаль, обіцяти, що всіх пацієнтів лікуватимуть за державні кошти, ми не можемо, але більшість пацієнтів отримують безкоштовне лікування. Проблема в тому, що на лікувальний процес нині виділяють 46% від потрібної суми. Всіма клінічними інститутами Академії медичних наук ми можемо безкоштовно пролікувати приблизно 45 тисяч пацієнтів, а у нас в клініках щорічно перебуває 150 тисяч, — розповів президент Академії медичних наук Андрій Сердюк.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Премьер Великобритании предложил изменить правила престолонаследия

      Премьер Великобритании предложил изменить правила престолонаследия ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Очень признательна Светлане за быстрое и глубокое понимание проблемной ситуации в браке. Удобный и гибкий график приема оказался решающим в выборе специалиста. Приятно, что выбор оказался подтвержден профессиональным подходом. Рекомендую обращаться.
   Юлия К., Киев.
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: