• отзыв почему стоит выбрать адвоката приймак
  • статья адвоката по наследству
  • видео-отзыв по делу об установлении юридического факта
  • отзыв про адвоката по банковскому спору
  • отзыв об адвокате светлане михайловне приймак
  • адвокат помогла с решением земельного вопроса
  • обращение к оппонентам
  • отзыв про юриста по наследственному делу
  • скидку на юридические услуги адвоката
  • отзыв об адвокате по наследственному делу
  • отзыв об семейном адвокате по делу об уменьшении размера алиментов
  • отзыв об адвокате светлане приймак по кредитному спору
  • статьи и публикации частного адвоката
  • благодарность адвокату в виде отзыва Клиента
номер телефона адвоката

Жінки-фермери здатні нагодувати світ

Новини права Жінки-фермери здатні нагодувати світ

    СІЛЬСЬКИЙ ГЕНДЕР

      В Україні зареєстровано приблизно 43 тисячі фермерських господарств, понад 12,5 тисячі з них — жіночі

      —Ми, сільські жінки, багато і виснажливо працюємо. Та об’єднавшись, демонструємо високі результати у власному агробізнесі, а також ефективно вирішуємо чимало інших проблем, зокрема створюємо необхідні умови для свого культурного і духовного розвитку, — каже голова ради жінок-фермерів України Людмила Клебанова. — Сьогодні в Україні зареєстровано приблизно 43 тисячі фермерських господарств, понад 12,5 тисячі з них — жіночі. У Запорізькій області з 2300 фермерських господарств жіночих уже майже 370. І наші лави поповнюються. З огляду на те, що нині світ став перед необхідністю розв’язати проблему голоду, хочу засвідчити: українські сільські жінки здатні це зробити, лишень дайте нам змогу виростити нашу продукцію й реалізувати її.

      Свої визначні здобутки у різних сферах сільські жінки продемонстрували на виставці-ярмарку, яку у Запоріжжі спільно організували Рада жінок-фермерів України й Український проект розвитку плодоовочівництва Канадського міжнародного агентства розвитку.

      Представниці фермерських господарств демонструють продукцію, яку виростили власними силами. Фото надане автором

      — Те, що Запорізька область сьогодні стабільна з точки зору продовольчої безпеки, цін на продукти — це передусім досягнення й наших жінок. Я глибоко переконаний, що зберегти українське село можна лише через сільську родину, через малі та середні агрогосподарства, — зазначив зокрема голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

      А тут справді було на що подивитися! Таких томатів, огірків, перцю, моркви, які представили фермерські господарства жінок Кам’янсько-Дніпровського району, годі деінде шукати! Втім, для цього району Запорізької області овочівництво традиційне, тож не дивина, що саме тут вирощують найкращі українські овочі. А ось чудова полуниця з Мелітопольщини, малина — з Токмаччини, виноград — з Михайлівщини й Оріхівщини, — це вже результат плідної співпраці жінок-фермерів з цих територій та Українського проекту розвитку плодоовочівництва Канадського міжнародного агентства розвитку.

      — Гендерний компонент — один з основних при реалізації Українського проекту розвитку плодоовочівництва. З метою охоплення найбільшої кількості жінок і проведення з ними роботи з поліпшення їх добробуту проект встановив партнерські відносини з Радою жінок-фермерів України, — розповіла спеціаліст проекту з питань розвитку бізнесу сільських жінок Олександра Гармаш. — Сільські жителі здебільшого обмежені в доступі до інформації про інноваційні технології і успішні підходи до ведення бізнесу з виробництва сільськогосподарської продукції. Партнерство Проекту й Ради жінок-фермерів України мало значний позитивний вплив на сільських жінок, і не лише в економічному розвитку, а й у розвитку їх особистих можливостей.

Источник: Урядовий Кур'єр






Обсуждаемая новость:
Бойцы батальона «Азов» обвиняют мариупольских милиционеров в измене

      Бойцы батальона «Азов» обвиняют мариупольских милиционеров в измене ...

Інші новини права:

Більше юридичних новин

юридическая помощь гражданам


юридическая помощь бизнесу


- Грамотно и профессионально, по-деловому, без пиара и заносчивости, компетентно и индивидуально. Юридические услуги и результат. ...


- Знать свою работу и уметь отстаивать права своего Клиента - это то, чем руководствуется адвокат Светлана Приймак в своей деятельности. ...


Відгуки про юриста
отзывы об светлане приймак
   Рекомендую всім приватного адвоката в Києві Приймак С.М. Складання позовних заяв, апеляційних скарг, касаційних скарг, представництво в суді, надання юридичних консультацій та інше...
Акції на юридичні послуги

Скидки на юридические услуги


-

орнамент


Більше загальних статтей

-

Більше сімейних статтей

-

Більше судової практики

-

Більше консультацій



-

-
Випадкове на сайті юриста

-
Звернення до адвоката


Тема звернення:

Ваше ім'я:




Текст Вашого звернення:
(викладіть суть Вашого звернення до юриста)



Контактний телефон: Контактний Email: